Uncategorized Vesti

КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОРЕ У ПРИБОЈУ ТАБУ ТЕМА

Весна Спарић/Глас западне Србије

ПРИБОЈ – Избор за директоре јаних предузећа у Прибоју, и то ЈКП „Услуга“, Дирекције за изградњу и ЈП „Топлана“, за јавност ове општине остао је непознаница.

DIREKTORI PRIBOJ 650x325 КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОРЕ У ПРИБОЈУ ТАБУ ТЕМАНаиме, редакција Гласа западне Србије покушала је од председника изборне комисије, Љуба Шпице, да добије основне податке о броју и именима кандидата за директорска места и о валидности документације. Међутим, он није био расположен за разговор, и упорно нас је упућивао на општинску управу и секретара Скупштине општине, Ђорђа Дујовића,који је иначе на годишњем одмору. У тим службама су нас поново проследили на господина Шпицу, јер је он, уз чланове Комисије, био у контакту са приспелим пријавама и документацијама, због чега је логично да нам достави информације које смо тражили.

Али господин Шпица је, након упорног инсистирања новинара, рекао да није овлашћен да даје било какве информације у вези конкурса, да је докуметацију проследио секретару локалног парламента и да се њему обратимо када се врати са одмора.

И поред настојања наше редакције да дођемо до података о броју и именима кандидата на овом конкурсу, нисмо успели да дођемо до тих информација. Остаје нејасно због чега се наведене информације чувају у тајности и крију од очију јавности.

http://www.pravda.rs/2013/08/24/konkurs-za-direktore-u-priboju-tabu-tema/

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.