Komšiluk Kultura Vesti

Фазони и форе – Златибор

Из пера једног од најзначајнијих аутора за децу Љубивоја Ршумовића, стиже нови циклус Фазона и фора, сниман на Златибору.

biografija004_enУ овој популарној серији забавног карактера, деца кроз игру и причу добијају одговоре на разна питања и сазнају нове ствари – између осталог о народним јунацима кроз народне песме, о разним и новим биљним врстама и четинарима којих на Златибору, како му само име каже, не недостаје, о пословицама и изрекама, о бројним елементима кошарке и много тога другог.

Панорама Златибора и његове околине идеална је сценографија за ове необичне приче, па кад се и о неком страху говори, он се учини мање страшним у таквој идили. Пуно музике, смеха и ведрог расположења доноси и овај серијал Фазона и фора.

 

 

У серији учествују Јана и Мина Ненадовић, Вук Ршумовић, Милан Вранешевић, Ненад Ненадовић, Раша Попов, магистар Гордана Браун, Мирослав Пецарски са својом школом кошарке, Дејан Цукић, Бане Крстић, Снежана Ненадовић, др Ненад Црнчевић, и наравно, и сам аутор ЉубивојеРшумовић.

Izvor: RTS

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.