Vesti

Ђилас у Прибоју: Подржавам локалне коалиције

 

Пошто на локалном нивоу нема високе политике, подржавам локалне коалиције без ограничења, изјавио лидер Демократске странке Драган Ђилас приликом посете Прибоју.

Подржавам локалне коалиције без ограничења, још од времена када нисам био председник Демократске странке, будући да на локалном нивоу нема високе политике, рекао је лидер ове странке Драган Ђилас приликом посете Прибоју.

 

Dragan Djilas

„Моје партијске колеге то знају, а људи треба да сарађују без обзира на то која застава стоји на бини приликом одржавања конвенција“, рекао је Ђилас у обраћању новинарима, изражавајући задовољство што у овој општини власт функционише.

Ђилас додаје да је „штета што се држава определила за законе из маја прошле године јер су због њих средства која се сливају у градске касе мања за 15 до 20 процената“.

Упркос томе, Ђилас каже да има разумевања према градоначелницима и председницима општина из редова Српске напредне странке што их нису критиковали јер, како наводи, не могу против централе.

„Њихово преживљавање представља чаробњаштво, а Прибоју је потребан консензус, не само странака које су данас на власти, него и свих осталих како би порука послата Београду довела до помака и промена на боље“, изјавио је Ђилас.

Izvor: RTS

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.