Informacija juče, iseljenje prekosutra

Informacija juče, iseljenje prekosutra

Zaposleni RH centra Pribojska Banja su tek juče zvanično obavešteni da njihova ustanova za tri dana prestaje sa radom zbog odluke Suda da zgrada pripadne Mileševskoj eparhiji . O tome ih je informisao njihov direktor, dr  Dragan Pjevčević .

Zaposleni RH centra Pribojska Banja pred iseljenjem

On je pritom izneo i svoje utiske sa satanka u nadležnom Ministarstvu , u vezi njihovog povratka na posao posle najavljenog renoviranja zgrade RH centra. Ti utisci nisu nimalo optimistični i nije im dao nikakva zvanična uveravanja da bi oni  posle renoviranja , od strane Mileševske eparhije,  nastavili rad u sadašnjem radnom statusu.
Sigurno je da će oni od iduće nedelje biti premešteni u Dom zdravlja u Priboju a ostaje nejasno u kom će prostoru nastaviti sa radom jer da bi formirali posebno bolničko odeljenje, potreban im je prostor za smeštaj medicinske opreme  i minimum 10  kreveta. Taj prostor za sada nije obezbeđen.

www.priboj033.com

Categories: Vesti

Komentari

 1. Branka
  Branka 12 februar, 2013, 22:03

  Ne sirite dezinformacije!

  Reply this comment
  • limski
   limski Author 14 februar, 2013, 13:19

   Sve što smatrate netačnim možete demantovati iznoseći svoje ime i prezime ,kao i informaciju koju smatrate istinitom , objavićemo . Pozdrav

   Reply this comment
 2. Sonja
  Sonja 12 februar, 2013, 22:07

  Da,u pravu ste Branka.Njihov direktor nije Dragan Pjevcevic vec Dragan Cetkovic toliko za pocetak i ne lupetajte ovde sve i svasta prvo proverite to sto pisete.

  Reply this comment
  • mulahmic
   mulahmic 14 februar, 2013, 14:00

   Gospodjo Sofija Lazarevic, zar je toliko interesantno da se potpisujete sa razlicitim imenima ili samo zelite da opstruirate da ove informacije dodju do gradjana? P.S. banovani ste i sa facebook stranice zbog laznog profila.

   Reply this comment

Napiši komentar

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*