Servisne informacije Uncategorized Vesti

ГРЕЈАЊЕ У ПРИБОЈУ ПОЧИЊЕ НА ВРЕМЕ, УПРКОС ВЕЛИКИМ ДУГОВАЊИМА

Прибој – Грејање преко 2000 станова и двадесетак хиљада квадратних метара пословног простора у Прибоју почеће на време, 15. октобра, рекао је данас председник општине, Лазар Рвовић.

 Он каже да је минулог петка на седници Општинског већа Прибоја са дневног реда привремено скинута тачка о повећању цена грејања, због актуелне изузетно тешке материјалне ситуације у овом граду, а посебно радника ФАП-а који већ пети месец нису примили плату. Цена грејања у Прибоју по квадрату грејне површине је око 120 динара, тражено је повећањеод 20 посто, а предлог је био да се цене грејања могу повећати само за десетак посто.

grijanje

„Грејања ће бити, без обзира на велика дуговања градској топлани у Прибоју. Иако до пре неколико дана није било ни грама мазута у прибојској топлани, припремају се интервентне количине мазута, тако да ћемо покушати да некако уз кредите и преко новоформираног предузећа Топлана обезбедимо мазут“, рекао је Рвовић. Он је најавио и потписивање споразума о пословној сарадњи „Топлане“, која за сада има само једног радника, директора, са досадашњим дистрибутером топлотне енергије у Прибоју ДОО „ФАП Стан“, како би се лакше обезбеђивао мазут.

Иначе, у ДОО „ФАП Стан“ данас су нам потврдили да је летос извршен ремонт котларнице и топлотне мреже у Прибоју, па је технички све спремно за почетак грејне сезоне у граду на обалама Лима.

 

Извор – Глас западне Србије

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.