Komšiluk Vesti

Нови сјај хотела „Панорама“ на Златару

Нова Варош – Хотел „Панорама“ на Златару код Нове Вароши подсећа на своје најбоље дане, током новогодишњих празника овде је врвелокао у кошници. За дочек нове 2014. године објекат је био максимално попуњен, а према до сада уговореним аранжманима и интересовању које влада за зимски боравак и рекреацију у једином хотелу на Златару, одлична посета очекује се све до краја јануара, са попуњеношћу смештајних капацитета од преко 70 одсто.

„Наши традиционални гости из Београда, Војводине, остатка Србије али и Црне Горе нам се враћају, а у понуди имамо занимљив програм за студенте и омладину. У сарадњи са организацијом Србија за младе очекујемо да ће млади током зиме преплавити Златар, пошто ће наредних дана у Панорами боравити њих 250 и још 120 у приватном смештају“, каже за Глас западне Србије Ивана Новаковић, управница „Панораме“ и директорка ТСЦ „Златар“, јавног предузећа које од маја ове године газдује хотелом.

Иначе, захваљујући општини Нова Варош, хотел „Панорама“ са 220 лежајева, након улагања 50 милиона динара од стране локалне самоуправе за његову адаптацију и набавку опреме, враћа свој стари сјај.

Тренутне цене аранжмана у хотелу „Панорама“ – пун пансион по особи је 2345 динара у трокреветној соби, 3505 у апартманском лежају, а од 20. јануара цене пансиона биће ниже за 20 посто, најавили су данас из управе овог хотела на Златару код Нове Вароши.

Извор: „Глас западне Србије“

 

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.