Bazen u Priboju kupače dočekuje u novom ruhu

Bazen u Priboju kupače dočekuje u novom ruhu

Gradski bazen u Priboju prve kupače, ove godine dočekaće u potpuno novom ruhu. U toku je sanacija bazena koja obuhvata postavljanje hidroizolacije i zamenu dotrajalih pločica. Poslao vredan oko 4,5 miliona dinara, nakon sprovedenog tendera poveren je preduzeću „Houm box“ iz Niša.

Bazen u Priboju, sagrađen je pre skoro jedne decenije i do sada nije imao ozbiljnijih ulaganja. Zub vremena učinio je da dođe do pucanja dela pločica i do oštećenja hidroizolacije pa je sanacija bila neminovna, kako bi ga kupači ponovo mogli bezbedno koristiti. Novac za sanaciju obezbeđen je iz lokalne kase.

– Trenutno majstori rade na peskarenju bazena i uklanjanju starih slojeva koji su se gomilali tokom ranijih godina. Nakon toga sledi postavljanje hidroizolacije i pločica. Radovi bi trebalo da budu završeni do 25 juna, prve kupače trebalo bi da primi u subotu 30. juna – kaže za PP Mediu direktor SC Priboj Savo Spasojević.

Na sednici Upravnog odbora biće doneta odluka da li će se menjati cene karata za korišćenje bazena. Tokom poslednjih nekoliko godina cena dnevne karte iznosila je svega 120 dinara. Pored žitelja Priboja ovaj bazen najčešće posećuju i mladi iz Prijepolja koji u svom gradu još uvak nemaju bazen.

Izvor: PPmedia

Categories: Vesti

Napiši komentar

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.