Prevrnutu “tojotu” smrskao šleper, poginuo Zlatiborac

Prevrnutu “tojotu” smrskao šleper, poginuo Zlatiborac

Pod točkovima šlepera koji je pregazio njegov prevrnuti automobil, danas oko 12 sati kod Jokine ćuprije na Zlatiboru poginuo je 32-godišnji R.R. iz Rožanstva.

Nesrećni Zlatiborac vozio je “tojotu” koja se iz pravca Borove Glave kretala ka Užicu. Naprasno, automobil je počeo da leluja putem da bi se u jednom trenutku izvrnuo i počeo tumbati. Dva puta se “tojota” prevrnula u levoj kolovoznoj traci kojom je iz suprotnog smera naišao šleper – pun cementa.

– Sve se desilo za par sekundi. U neverici sam gledao automobil kako se prevrće levom trakom. Iza krivine je u tom trenutku naišao šleper. Prevrnuta “tojota” ostala je pod njegovim točkovima, – ispričao je na licu mesta jedan od svedoka nesreće.

Pod teretom šlepera putnički automobil je ostao smrskan kao limenka. Mrtvo telo R.R. vatrogasci su vadili puna dva sata.

Kako se nezvanično saznaje, u trenucima kada je R.R. izgubio kontrolu nad vozilom, put je bio mokar od kiše. Dosadašnja istraga, kaže naš izvor iz pravosuđa, upućuje da nema krivice vozača šlepera.

 

Izvor: westiinfo.rs

Categories: Vesti

Napiši komentar

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.