Kultura Uncategorized Vesti

Дом културе: Биоскопски репертоар

„Мали Будо“ – уторак 30.09. и среда 1.10, по два приказивања, једно почиње  у 18 а друго у  20 часова.

„Храбри аутић Плоди“ – уторак 30.09. и среда 1.10. у 16h

„Мали Будо“

mail-budo-sep-2014

Мали Будо је српски играни филм из 2014. године, дебитантско редитељско остварење Данила Бећковића, који је заједно са Димитријем Војновим написао и сценарио. Филм је првобитно замишљен као краткометражно остварење, али када је снимање почело, ауторска екипа, презадовољна снимљеним материјалом, одлучила је да филм прерасте у дугометражни играни филм.

Филм је у Србији премијерно приказан 22. јануар 2014. на филмском фестивалу Кустендорф на Мокрој Гори, у оквиру програма Нови аутори, док је биоскопска премијера била 24. септембра 2014. године.

Драго је подгорички хирург, који приликом операције прави велику грешку и убија сина јединца градског моћника. Да би свог сина јединца Буда заштитио од крвне освете Драго га шаље у Србију, код пријатеља из студентских дана. Будо ово схвата као сјајну прилику да се упозна са ноћним животом Београда, града који никада не спава. Обилази барове и лута кроз врелу ноћ у потрази за женама и другим облицима забаве, потпуно несвестан да његови заштитници не намеравају да испуне своја обећања. Главе улоге тумаче Петар Стругар, Сергеј Трифуновић, Тихомир Станић, Петар Божовић и други. Улазница 250 динара.

„Храбри аутић Плоди“

Плоди је полицијски ауто, задужен да чува ред у свом граду. Сада ће добити задатак важнији од свих – да заштити нову атракцију парка природе, маму орла ретке врсте и њено јаје.

Ствари се компликују када две шармантне жене лопови украду маму орла…, остатак текста прочитајте овде.

извор: priboj.rs

priboj033

 

 

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.