Sport Vesti

Košarka: Derbi u Priboju, dolazi Zlatar

Košarkaši u derbiju kola večeras od 19 časova dočekuju Novovarošane. Odbojkašice u nedelju gostuju u Čačku. Karatisti za vikend u Valjevu. Rukometaši u sklopu priprema sutra sa Zlatarom u Priboju. Fudbaleri u subotu sa Slogom iz Sjenice igraju treći kontrolni meč. Odbojkaši slobodni ovog vikenda.

grb kk Priboj maliiKošarkaši Priboja u derbiju 17. kola Prve MRL Zapad večeras od 19 časova u Gradskoj sportskoj dvorani dočekuju ekipu OKK Zlatar iz Nove Varoši, koja je u prvom delu sezone bila bolja u Novoj Varoši 85-73. Za portal priboj033.com trener Janjušević je rekao: „Očekujemo bolju igru i pobedu protiv neugodne i iskusne ekipe Nove Varoši, koja nas je dobila u prvom delu, pa ćemo se truditi da se revanširamo. I ako bez dva igrača Kerkeza i Golubovića, ocekujemu pobedu i uspon forme i pozivamo publiku da nam pomogne.“

Prethodnog vikenda u veoma zanimljivoj utakmici punoj preokreta naši košarkaši su zabeležili pobedu tek posle produžetaka u Kraljevu, Polet Ratina – KK Priboj 75:84 (74:74). Uoči utakmice sa Novovarošanima KK Priboj zauzima 3 mesto sa 12 pobeda i 4 poraza. Pobedu više ima UB a dve pobede više ima lider Radnički 1950 iz Kragujevca.

grb ZOK PribojOdbojkašice ŽOK Priboja u nedelju u Čačku igraju utakmicu 13. kola RL Zlatiborsko Moravičkog okruga sa ekipom Libera. Trener ekipe Slavica Raković je za naš portal izjavila da su devojke prethodne nedelje dobro trenirale i da očekuje dobru utakmicu protiv bivšeg drugoligaša. Prethodne nedelje u Priboju su savladane Čačanke iz ekipe Lotus 3:0, pa posle 12 odigranih kola naše devojke zauzimaju četvrto mesto sa 24 boda.

grb karateKaratisti KK FAP ovog vikenda nastupaju na turniru Valjevo open 2016. Sa prethodnog turnira su doneli jednu medalju (Zvezdan Kulašević) a dobrim nastupima se nadaju u na turniru u Valjevu na kome će učestvovati sa 5 takmičara u borbama i katama. Upis novih članova je klub vrši do prvog marta.

grb RK PribojLider prve lige Zapad, ekipa RK Priboj, je u okviru priprema za nastavak sezone u kojoj slovi za prvog favorita već odigrala dve kontrolne utakmice. U Novoj Varoši su savladani od superligaša 24-18, dok su u Priboju savladali Prijepoljce 40-31. Za sutra je planiran revanš meč sa Zlatarom u Gradskoj sportskoj dvorani sa pšočetkom u 18 časova, a već u ponedeljak dočekuju i ekipu Mojkovca. U sredu putuju u Zubin potok a ekpa Mokre Gore revanš meč će igrati u Priboju u subotu 27. februara. Zoran Tanasković trener naših rukometaša je izjavio: „Ekipi se priključio Jozić Nenad iz Župe, momci odlično treniraju, zalaganje je na dobrom nivou, ometaju nas sitne povrede, ali ćemo biti spremni za početak prvenstva 12.03. kada u Priboj stiže ekipa iz Trstenika.“

grb FK FAPI fudbaleri FK FAP nastavljaju sa kontrolnim utakmicama u okviru priprema za nastavak sezone u Srpskoj ligi Zapad u kojoj su na začelju sa samo 12 osvojenih bodova. Oni se već sutra na Zlatiboru sastaju sa ekipom Sloge iz Sjenice, u utorak igraju sa Spartakom iz Ljiga, a u sredu u Prijepolju sa ekipom Polimlja. Generalka je zakazana za 5. mart sa Slogom u Bajinoj Bašti a prvenstvo startuje 12. marta gostovanjem Mačvi u Šapcu.

Ekipa se u samom finišu sezone pojačala dovođenjem Purića iz užičke Slobode i Đonovića iz Novog Pazara koji su ujedno i bonus igrači.

grb OK PribojOdbojkaši OK Priboj su slobodni ovog vikenda iako je bilo planirano odigravanje zaostale utakmice iz jesenjeg dela sezone sa odbojkašima Lotusa iz Čačka. I pored poraza u prošlom kolu u Ivanjici kada se domaćoj ekipi priključilo nekoliko prvoligaških igrača odbojkaši Priboja se nalaze na čelu Regionalne lige Zapad sa ekipom Koceljeva sa kojom će u direktnom obračunu odlučivati o plasmanu u viši rang.

Šalipur Dragoljub

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.