Oproštajna poruka Marka Gudurića

Oproštajna poruka Marka Gudurića

Već je poznato da košarkaš  Marko Gudurić napušta Crvenu zvezdu i nastavlja karijeru u redovima prvaka Evrope, Fenerbahčea.
Evo kako se, na Fejsbuku i Instagramu,  emotivnom porukom oprostio od svojih dojučerašnjih saigrača i navijača Zvezde.

Od malih nogu, to je bio samo san, želja… Igrati za Zvezdu, u „Pioniru“, pred najboljim navijačima na svetu… Nakon mnogobrojnih prepreka, uspona i padova, kapi krvi i znoja, maleni dečak sa slike uspeo je to i da ostvari! Danas, nekih 20 godina kasnije, želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, ali i odmogli, jer su me tako učinili samo jačim! Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, počevši od gospodina predsednika, ljudima iz marketinga, doktorima, ljudima iz senke koji su dali sve od sebe da nam olakšaju naš posao. Posebno želim da se zahvalim treneru Radonjiću i svim pomoćnim trenerima, na pruženoj šansi i velikom radu i trudu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu! Mojim Delijama! I kada nije išlo, bili su tu i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće! Osećaj jeze tokom intoniranja himne evrolige je nešto što će zauvek ostati urezano u meni… Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima, koji su postali i više od toga. Svojim prijateljima! Ono što smo imali i prošli u ove prethodne dve sezone, teško da se može opisati. Hvala vam za sve braćo! Hvala za ljubav i uspomene! Vidimo se nekom drugom prilikom… Vreme je za novi korak u karijeri!

Gudurić u Istanbul dolazi na insistiranje najboljeg trenera Evrope, Željka Obradovića, koji sada već bivšeg beka Crvene zvezde vidi kao zamenu za Bogdana Bogdanovića, koji je u četvrtak i zvanično postao novi igrač Sakramento Kingsa.

www.priboj033

Categories: Sport, Vesti

Napiši komentar

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*