Uncategorized Vesti

Прибојска бања велико градилиште, први гости 20. јуна

Прибој – Ових дана Прибојска Бања, познато бањско лечилиште код Прибоја, представља велико градилиште. Након што је по Закону о реституцији ово лечилиште враћено Српској православној цркви у фебруару прошле године, Милешевска епархија је приступила адаптацији зграде Рехабилитационог центра. Радови су у току, а од данас су започети послови и на реновирању два бањска базена, као и уређењу овог лечилишта. BANJA PRIBOJSKA

Све собе у Рехабилитационом сентру ће имати нова купатила у која ће бити доведена бањска вода, а два базена ће бити реновирана и добиће нове кровове, док ће њихов спољни изглед остати непромењен.

Упоредо са овим пословима, наредних дана ће почети и активности на изградњи десетак специјалних апартмана, одмах до бањских купатила. Иначе, од данас се измешта саобраћај из центра Прибојске Бање због грађевинских радова, па ће се користити алтернативни правци.

По речима владике милешевског Филарета, послови на адаптацији постојећих и изградњи нових објеката у лечилишту Прибојска Бања треба да буду окончани до 15. јуна, за када је планирано њихово освештање, а пет дана касније овде ће стићи и први гости и пацијенти.

Глас западне Србије

Ostavite vaš komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.